Met het lenen van de schilderijen steunt u de volgende goede doelen.

Goede doelen: Water4LIFEWater4Life is een stichting die zich inzet om de armste mensen van de wereld zichzelf van veilig drinkwater te voorzien. De stichting doet dit door kennis en ervaring ter beschikking te stellen en de mensen te leren hoe zij zelf eenvoudige technieken kunnen gebruiken om veilig drinkwater te maken. Daarbij word gebruik gemaakt van zogenaamde keramische filterkaarsen.

Goede doelen: WspaDe World Society for the Protection of Animals (WSPA) is een internationale dierenwelzijnsorganisatie. De visie is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid tegen dieren niet meer bestaat. Ze pakken dierenleed direct aan en werken nauw samen met lokale organisaties om dieren ter plekke te helpen.

Goede doelen: CaramundoEr wonen miljoenen jongeren in arme, stedelijk gebieden binnen Latijns Amerika. Veel van deze jongerenzijn geboren met veel talent, maar missen de ondersteuning om dit nuttig te benutten. Door het gebrek aan onderwijs en weinig sociale ondersteuning zoeken veel jongeren hun toevlucht in de criminaliteit of prostitutie. CaraMundo is toegewijd om deze jongeren de kans te geven om hun talenten optimaal te ontwikkelen.

Goede doelen: Elephant&mouse

Als Elephant&Mouse Foundation vinden ze dat je elkaar moet helpen.
Zeker als het om kinderen gaat.Daarom helpen ze Lokale helden die zich in hun eigen land met weinig middelen het lot van hun jongere generatie aantrekt. Omdat zij de Passie, Ideeën en de liefde hebben om de situaties van die     kinderen en jongeren te verbeteren, verdienen zij onze financiele hulp.

Goede doelen: Kika
De stichting heeft als algemeen doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Goede doelen: Dierenopvang de wisselDierenopvang de Wissel in Leeuwarden komt op voor de belangen van dieren, ze vangen honden, katten,konijnen en knaagdieren op en zorgen voor verwaarloosde en zwerfdieren.

 

3fm serious3FM Serious Request is een samenwerking van 3FM en het Nederlandse Rode Kruis. Elk jaar vragen zij samen aandacht voor een stille ramp en proberen met deze actie zoveel mogelijk geld op te halen. Al het geld dat 3FM via alle acties in Nederland verzamelt, gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis. En het Rode Kruis laat elk jaar in een verslag  zien waar het geld aan is uitgegeven. Hieronder zie je deze verantwoording.

 

despeaker

Het magazine staat boordevol met van alles en nog wat over SC Cambuur. Verder bevat het blad een mooie selectiefoto. Daarnaast is er natuurlijk aandacht voor de jeugd en word er gesproken met een paar oude Cambuurspelers.