Hoe Helpt Art4life mijn organisatie Maatschappelijk Verwantwoord Ondernemen(MVO)?
Het unieke van ons concept is dat wij geloven in een win-win situatie die wij gezamenlijk met uw organisatie kunnen creëren. Dit doen wij door uw bedrijf te stimuleren maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Door het huren van een schilderij bij de stichting Art4life gaat uw bijdrage rechtstreeks naar het goede doel. Hierbij toont u zich als bedrijf verantwoordelijk voor een stap naar een gezond onderneming schap, waar naast winst ook oog is voor de maatschappij.

Hoe komt Art4life aan zijn schilderijen?
Art4Life koopt wereldwijd, doormiddel van het fairtrade principe, schilderijen op. Deze schilderijen worden op zijn beurt weer verhuurt om nieuwe projecten op te starten. Daarnaast wordt aan de hand van, de door Art4Life gefinancierde, projecten schilderijen verkregen. Door de opbrengsten van de verhuurde schilderijen kunnen nieuwe projecten worden gefinancierd en worden verschillende goede doelen gesteund.
Zo hebben wij in verschillende arme landen projecten opgezet en de schilderijen die hieruit zijn voortgekomen, verhuren wij nu.

Met wat voor project zijn jullie op dit moment bezig?
Op dit moment zijn wij bezig om ook in Nederland projecten op te zetten voor mensen met een beperking. Wij willen namelijk ook kunst gaan uitlenen dat gemaakt is door mensen met een beperking.

Wat voor schilderijen biedt Art4life?
Voor ieder interieur heeft Art4Life een passend schilderij.
Op dit moment hebben wij vooral abstracte kunst welke in erg veel verschillende kleurstellingen en stijlen is gemaakt. Wij kunnen voor ieder interieur een passend schilderij bieden. Op de pagina schilderijen kunt u een indruk krijgen van de schilderijen die wij aanbieden.

Hoe worden de schilderijen bij onze organisatie opgehangen?
De schilderijen worden gratis bezorgd en eventueel gratis bij u opgehangen. Als u gebruik maakt van een systeemplafond kunnen wij de schilderijen kosteloos ophangen doormiddel van speciale haken.

Wat voor bijdrage lever ik als sponsor?
De bijdrage is € 6,00 per maand welke onder de juiste voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn omdat u een goed doel steunt. De bijdrage wordt volledig ingezet voor het ondersteunen van verschillende projecten waarin u uw eigen lokale project naar voorkeur kunt uitkiezen.

Heb ik bij Art4Life contractuele verplichtingen?
Vanuit het principe als goeddoel stichting, vinden wij het belangrijk dat u als houder van een schilderij geen verplichtingen heeft over hoe lang u donateur blijft bij Art4life.