Als Art4life zijn we natuurlijk afhankelijk van onze sponsoren. Onze sponsoren krijgen voor het steunen van het goede doel uiteraard een schilderij aangeboden. Graag willen wij onze schilderijhouders hierbij extra bedanken door hen een vermelding te geven op onze website.
Hieronder zijn van alle bedrijven; het logo, hun missie of visie en het schilderij dat er aan de muur hangt te bezichtigen. Namens Art4life Danken wij ons bestaan aan deze ondernemingen.

Salarisbureau Hofstee & Kruisinga staat voor uitzonderlijke betrokkenheid, overtuigend specialisme, en afgemeten advies bij salarisadministratie en personeelszaken – klant voor klant, met luisterend oor en oog voor detail.
Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in onze vestiging aan het Zuiderplein in Leeuwarden. De vakkundige adviseur helpt je met al je vragen. Woon je in Leeuwarden en omstreken? Kom dan langs aan het Zuiderplein bij jouw adviseur.
is met 55 vestigingen het grootste erkende gastouderbureau van Nederland. Sinds onze oprichting in 2005 hebben onze gastouders in totaal al ruim 70.000 kinderen opgevangen. Met enige trots mogen we ons bovendien pionier op het gebied van gastouderopvang door grootouders noemen. ViaViela weet dan ook als geen ander wat er speelt in de kinderopvang. Het subsidiebeleid kennen we op ons duimpje en we begeleiden je actief op weg naar veilige en vertrouwde gastouderopvang. Ons motto is niet voor niets: ‘Kinderopvang goed geregeld.’.
Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden: 1. Persoonlijk advies van een adviseur, 2 Telefonische helpdesk 3. Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel. Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies
Een persoonlijke benadering en behandeling
voor klachten in uw houding en bewegingen,
in Bedrijvencentrum ‘Emmastate’, Leeuwarden.
Onze bestaansgrond is ontstaan vanuit praktijkervaringen; van hulpverleners, van hulpvragers, van professionals uit de zorg, van gemeenten en ga zo maar door. Er was behoefte aan een zorginstelling die proactief inspeelde op de behoefte van de zorgvrager.
De Friese schrijfkamer,” een nostalgische naam” ,met een modern en zeer uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen, kantoormachines en toeleveringsartikelen. Reeds 75 jaar een begrip en bekend om zijn goede service en scherpe prijzen.
Plaveka Interieurs staat voor een totaalpakket in interieur afbouw, voor bij bedrijven zowel als bij particulieren. Als vakkundig adviseur op het gebied van plafonds, wanden, verlichting en siergrindvloeren is Plaveka inzetbaar in uiteenlopende projecten. Gecompliceerde opdrachten zijn voor Plaveka geen onmogelijkheid, maar een welkome uitdaging.
it griene hert
Het blijft handwerk, maar ons tegelwerk mag kritisch worden bekeken. Wij maken uw investering graag duurzaam mooi. Daarbij zijn service verlenen en advies geven voor ons vanzelfsprekende zaken.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een samenwerkingsverband van verschillende gezelschapsdierenklinieken verspreid over Nederland. De deelnemende praktijken hebben gemeen dat ze de belangen van de diereigenaren en hun dieren voorop stellen. Daartoe streven ze naar een hoge kwaliteit in hun (diergeneeskundige) dienstverlening. Omdat het allemaal zelfstandige klinieken zijn kunnen ze verschillen in grootte, activiteit en in de verschillende deelgebieden van de diergeneeskunde waar men zich op richt.
Al onze mensen, diensten en adviezen zijn erop gericht de ondernemer ruimte te bieden voor groei door hem met op maat gesneden diensten en advies te ontzorgen, te adviseren en bij te staan. Zodat hij zich volledig op zijn bedrijf, het verbeteren van de bedrijfseconomische positie en het behalen van zijn doelen kan richten.
Parsec is gevestigd in Leeuwarden. Zij ondersteunt en adviseert bedrijven en instellingen op het terrein van personeel en organisatie. Haar klanten zijn werkgevers uit het bedrijfsleven, de overheid en de zorgsector die bewust kiezen voor een beperkte overhead. De dienstverlening van Parsec bestaat grofweg uit twee typen. De personeels- en salaris administratieve zaken en HRM uitvoering en ondersteuning
Hoekstra Drukkerij Uitgeverij, is een full service-drukkerij voor de particuliere en de professionele markt. Of het nu gaat om een officiële uitnodiging, een geboortekaartje of zakelijk drukwerk; uw opdracht is bij ons altijd in vertrouwde handen. Goedkoop drukwerk in Friesland met gegarandeerd de allerbeste kwaliteit.
We proberen onze behandelingen continue te innoveren en te vernieuwen, zodat de patiënt de best mogelijke behandeling krijgt volgens de meest recente inzichten. Om onze kwaliteit te borgen volgen de therapeuten van Spectrum Leeuwarden regelmatig bijscholingen en cursussen. Bovendien zijn alle therapeuten geregistreerd bij het Centraal Kwaliteit Register. Zo hebben we in de loop van de jaren veel kennis en vaardigheden opgebouwd. In het linker rijtje staan de verbijzonderingen en specialisaties van de therapeuten.